Overslaan en naar de inhoud gaan

Ron Schiffelers

Foto Ron

 info@youforever.nl
 +31 6-27160470

In januari 2007 ben ik beëdigd tot Buitengewoon Ambtenaar voor de Burgerlijke Stand (BABS).

Telkens opnieuw is het voor mij weer de uitdaging om het bruidspaar een persoonlijke, sfeervolle, ontspannen, warme, maar bovenal onvergetelijke plechtigheid te laten beleven. Ik vind het heerlijk om samen met het bruidspaar toe te leven naar deze bijzondere dag...jullie huwelijksdag, naar dat grote moment waar het die dag eigenlijk allemaal om draait...Jullie antwoord op mijn vraag!

Gedurende mijn werkzaamheden als BABS heb ik altijd vele positieve reactie mogen ontvangen. Reacties die hartverwarmend of enthousiast waren. Reactie waarin de bruidsparen, partners en hun gasten te kennen gaven dat het eens een keer anders was. Het waren voor mij in ieder geval lovende reacties die mij hebben doen besluiten om mij vanaf 1 november 2011 te vestigen als zelfstandig beëdigd trouwambtenaar.

Ik geniet enorm van het voorrecht om huwelijken te mogen voltrekken. De huwelijksdag is immers voor veel echtparen een van de mooiste dagen van hun leven. Het is prachtig om daaraan te mogen bijdragen. Een huwelijksdag is een feestdag en wat is nou mooier dan onderdeel te kunnen zijn van dat bijzondere feest! Een feest waarbij de wensen van het bruidspaar centraal staan.

Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar de trouwambtenaar achter deze woorden? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op.