Overslaan en naar de inhoud gaan

Nadat we telefonisch contact met elkaar hebben gehad komen we tot een eerste afspraak. Deze staat in het teken van een kennismaking met elkaar. Voor jullie een kennismaking met jullie eigen trouwambtenaar, voor mij een kennismaking met een bruidspaar met een eigen identiteit.

Misschien ontstaat er tijdens deze kennismaking een klik en spreken we af dat ik jullie trouwambtenaar mag zijn op die bijzondere speciale dag...jullie huwelijksdag.


Als be√ędigd trouwambtenaar kan ik jullie huwelijk sluiten in een raad- of trouwzaal van een stadhuis van jullie eigen keuze. Ook kan dit op een van de door de gemeente aangewezen trouwlocaties.

Maar misschien willen jullie dit juist niet...
Misschien willen jullie op deze speciale dag het ja-woord geven op die idyllische plek waar jullie elkaar ontmoet hebben. In dat oude klooster met die mooie kapel. Misschien willen jullie wel in die Toscaanse villa...


Eindelijk de dag is aangebroken. De dag waar jullie al die tijd naar toegeleefd hebben. De laatste puntjes zijn op de bewuste i gezet en het kan gaan beginnen. Je hoopt dat alles goed zal gaan. Een onderdeel van die dag is een heel belangrijk onderdeel...de Huwelijksceremonie.

Als ambtenaar van de burgerlijke stand zal ik op een ontspannen en persoonlijke wijze invulling geven aan de hele trouwceremonie. Het moet voor jullie een moment worden waar jullie nog vaak met veel plezier aan moeten terug denken.