Overslaan en naar de inhoud gaan
foto trouwringen

Van harte gefeliciteerd met jullie keuze voor elkaar, om te gaan trouwen. Jullie hebben tegen elkaar gezegd...You Forever!

Nadat je dit tegen elkaar gezegd hebt volgt een tijd van keuzes maken en plannen. Je gaat nadenken hoe jullie deze onvergetelijke bijzondere dag ook echt bijzonder zouden willen maken. Je gaat nadenken waar je elkaar het ja-woord wilt gaan geven: op het stadhuis, in dat bijzonder idyllisch kasteeltje of op die pek waar jullie elkaar voor het eerst ontmoet hebben. Misschien zouden jullie het ook wel te gek vinden om dat op die bijzondere plek in het buitenland te willen doen. Misschien zouden jullie het helemaal te gek vinden om een eigen trouwambtenaar te hebben. Iemand die jezelf hebt uitgekozen.

Als trouwambtenaar wil ik al samen met jullie in een vroeg stadium met jullie meedenken hoe jullie huwelijksdag een onvergetelijke dag kan worden. Een dag zoals jullie dat zelf wensen groots of juist intiem met alles erop en eraan of juist heel ingetogen. Als trouwambtenaar van You Forever zou ik deze uitdaging graag met jullie aangaan om er persoonlijke toespraak van te maken.